Ne ingrijim de generatiile viitoare. Plantam mere verzi!

Organizatia Sector 3 a Partidului Miscarea Populara a plantat 25 de meri verzi in gradinile din fata blocurilor asociatilor de proprietari, chiar inainte de Sarbatorea de Paste. Initiativa din 25 aprilie s-a bucurat de un real succes si va fi repetata si la alte blocuri din sector.

Presedintele organizatiei Sector 3 PMP, Adrian Florescu sustine ca interesul pentru copii si tineri trebuie sa porneasca de la un mediu sanatos, ca ulterior sa se poata dezvolta armonios.

“In ultimul an de zile am daruit locuitorilor Sectorului 3 mere verzi. Apoi ne-am gandit cum ar fi ca in cativa ani sa putem oferi copiilor crescut la bloc posibilitatea sa-si culeaga singuri merele verzi din pomul din gradina blocului. Asa am ajuns sa plantam meri verzi. Este o preocupare reala din partea noastra pentru generatiile viitoare si, chiar daca este mai mult un gest simbolic acum, peste cativa ani rezultatul se va vedea. Este, practic, viziunea noastra politica de a anticipa si a cladi viitorul. Nu sunt de acord cu textele politicienilor cu <<greaua mostenire>> ori cu <<ne-a luat prin surprindere>>. Putem sa ne cladim singuri un viitor maret prin gesturi mici.”, spune Adrian Florescu, presedintele Organizatiei Sector 3 a PMP.