PMP Sector 3 susține inițiativa locală și micii întreprinzători, și NU banii cheltuiți pe servicii de publicitate!

Un consilier PMP Sector 3 a votat împotriva proiectului privind serviciile de publicitate a acțiunilor Primăriei Sectorului 3, deși apare că a votat ”pentru”.

În ședința de astăzi a Consiliului Local Sector 3 a fost aprobat un proiect privind servicii de publicitate instituțională pentru Primăria Sectorului 3. Sperăm că doar dintr-o regretabilă eroare, un consilier local PMP apare că a votat ”pentru”, deși a avut intenția de a vota împotriva acestui proiect.

Așa cum am susținut și în ședința anterioară, „în loc să facem promovare pentru primărie și serviciilor pe care le oferă, ar trebui să susținem inițiativa locală și pe micii întreprinzători! Să-i ajutăm pe aceștia să treacă de criză și după aceea să repornească motoarele”. Cu bani cheltuiți pe publicitate ar trebui să dezinfectăm străzile și spațiile comune din sector și, în general să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a limita efectele acestei pandemiei în Sectorul 3.

Având în vedere cele de mai sus, grupul consilierilor PMP din Consiliul Local Sector 3 cere verificarea sistemului electronic de vot și refacerea votului la punctul respectiv.

Cristian Petrescu – consilier local PMP

Daniel Enăchescu – consilier local PMP